Soita 044 422 8801

TEHDÄÄNKÖ TUTUNKAUPPAA?

Tutunkauppa® on uusi tarjouskauppatyyppinen asunnon myyntiä helpottava ja nopeuttava myyntitapa. Nopeampaa, parempaa ja edullisempaa kiinteistönvälitystä.

Paras asuntokauppa – Tutunkauppa

1. Myyjä ja kiinteistönvälittäjä asettavat asunnolle tavoitehinnan.

Kun annat asuntosi meille myyntiin, teemme ensin arvion toteutuvasta kauppahinnasta. Välittäjä sopii yhdessä myyjän kanssa tavoitehinnan, jota lähdetään tavoittelemaan. Myyjä hyväksyy tavoitehinnan ennen markkinoinnin aloittamista.

Tutunkaupassa luottamus myyjän ja kiinteistönvälittäjään kanssa on ehdoton ja tavoitehintaa ei paljasteta missään tilanteessa ostajaehdokkaille. Siksi Tutunkauppa® toimii ja markkinahinta löytyy jokaiselle kohteelle - nopeammin, paremmin ja edullisemmin.

2. Päätetään yhdessä ostajia houkutteleva lähtöhinta.

Päätetään yhdessä, mikä on kohteen lähtöhinta. Tarkoituksena on löytää paras tarjolla oleva hinta kohteelle eli markkinahinta. Ja sen me teemme – nopeammin, paremmin ja edullisemmin.

Tutunkaupan oletuksena on että lähtöhinta on alle tavoitehinnan, mutta tietyissä kohteissa lähtöhinta voi olla myös yli tavoitehinnan. Jos tarjoustaso ei miellytä myyjää, jäävät kaupat odottamaan parempaa ajankohtaa.

3. Ostajaehdokkaat voivat tehdä tarjouksia sekä yli- että alle lähtöhinnan.

Tutunkauppa® on hyvä ratkaisu myös joskus asuntokauppaa vaivaavaan ikävään pattitilanteeseen, jossa asunnon hinta on asetettu alun perin ehkä liian korkein odotuksin eikä ostotarjouksia tule. Tutunkaupassa tarjouksia voi tehdä sekä yli että alle lähtöhinnan jotta pattitilanne saataisiin mahdollisesti purettua nopeasti.

Tutunkauppa® antaa markkinoista arvokasta tietoa siitä millä hinnalla asunto voisi vaihtaa omistajaa, vaikka saadut tarjoukset eivät miellyttäisikään myyjää eikä kauppoja syntyisi.

4. Ostajat voivat seurata kohteen myyntiä www.tuttu.fi sivustolla.

Kun ostajaehdokas on kiinnostunut Tutunkauppa® -kohteesta, voi hän ilmoittautua kohteen seuraajaksi saadakseen tiedon muiden ostajaehdokkaiden tekemistä tarjouksista tai hän voi tehdä kirjallisen tarjouksen yli tai alle lähtöhinnan.

Tarjousvaiheessa ostajaehdokas päättää miten pitkään tarjous on voimassa ja muut mahdolliset ehdot. Tuttu Kiinteistönvälittäjä informoi ensitilassa myyjää tarjouksesta ja myyjä voi joko hyväksyä tai hylätä tarjouksen. Voimassa olevat tarjoukset näkyvät kohdetiedoissa Tutun Kiinteistönvälittäjän kotisivuilla osoitteessa www.tuttu.fi. Kohteita markkinoidaan lisäksi asuntojen suosituimmilla myyntisivuilla kuten www.etuovi.com. Näin kaikki kohteesta kiinnostuneet näkevät tilanteen kehittymisen reaaliaikaisesti ja voivat miettiä omaa tarjoustaan suhteessa voimassa oleviin tarjouksiin. Kohteen seuraajat ja tarjouksen jättäneet saavat tiedon automaattisesti, jos kohteesta tulee uusia tarjouksia. Takaamme että markkinahinta löytyy näin nopeammin kuin keskimäärin asuntokaupassa.

5. Kun tarjouksia on tullut päätetään kaupanteosta.

Kun asunnosta on saatu tarjouksia, myyjä päättää tehdäänkö kaupat vai odotetaanko parempia tarjouksia.

6. Tehdään Tutunkaupat

Asunnosta tehdään kaupat nopeammin, paremmin ja edullisemmin ja kaikki ovat tyytyväisiä.

Tutunkaupassa myyjä saa edullisen välityspalkkion lisäksi markkinajohtajan asiantuntemuksen käyttöönsä ja kaiken kruunaa laadukas markkinointimateriaali, jolla tuodaan kohteen parhaat puolet esille. Ostajaehdokkaalle Tuttu Kiinteistönvälittäjä antaa tarvittaessa ajankohtaisen markkina-analyysin alueen toteutuneista asuntokaupoista. Ostaja ja myyjä voivat kumpikin olla varmoja siitä että koti vaihtaa omistajaa markkinahintaan, sillä onnistuneen Tutunkaupan takeena ovat rautaiset asuntokaupan ammattilaiset. Välityspalkkio on 3,9 % toteutuneesta velattomasta kauppahinnasta + asiakirjakulut 150 € (sis. alv 24 %) minimipalkkio 3000 €.


Olen kiinnostunut Tutunkaupasta, ottakaa minuun yhteyttä.

Yhteystiedot
Yhteydenoton aihe

Kiitos viestistäsi!

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Kiinteistönvälittäjä Tuttu Lkv, Oulu, asunnon myynti, asunnon osto, kiinteistönvälitys

Tuttu Kiinteistönvälittäjä | Revontie 2, 90830 Haukipudas | Puh. 044 422 8801 | etunimi.sukunimuttu.fi | Y-tunnus: 2162462-1 | » Tietosuoja- ja rekisteriseloste

AKA – Auktorisoitu kiinteistöarvioija

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)