Soita 044 422 8801

Koti Tutulta Kiinteistönvälittäjältä!

TUTUN TÄRPIT ONNISTUNEESEEN ASUNTOKAUPPAAN:

  • Paikallistuntemus
  • Laadukas markkinointi
  • Korkea ammattitaito
  • Pitkä kokemus asuntokaupasta

SOITA JA PYYDÄ MAKSUTON HINTA-ARVIO!
Maria Saarenpää 044 422 8801 

Jonna Manninen 044 422 8804                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Tuttu Kiinteistönvälittäjä myy ja markkinoi kiinteistöjä ja huoneistoja Oulussa ja lähikunnissa. Onnistunut asuntokauppa vaatii mielestämme alan ammattitaitoa ja kokemusta paikallisista markkinoista. Tutustu kiinteistönvälittäjiin ja valitse Sinun alueesi asiantuntija!

Markkinoiden parasta osaamista

Takaamme Sinulle onnistuneen asuntokaupan! Saat meiltä markkinoiden parhaan markkinointi- ja lakiosaamisen. Jatkuvalla kouluttautumisella ylläpidämme ja kehitämme kiinteistönvälittäjiemme ammattitaitoa. Paikallisina olemme tuttuja ja turvallisia.

Laadukas kohdemarkkinointi

Laadimme myyntikohteista ammattimaisen ja laadukkaan markkinoinnin. Esimerkiksi asunnosta otettujen kuvien laatu on tärkeä:  Nykyään ostajat tutustuvat myytäviin asuntoihin ensin internetissä, asunnosta otettujen kuvien perusteella ostaja tekee päätöksen lähteäkö katsomaan asuntoa paikanpäälle.

Asiakirjat ammattitaidolla

Ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä hallitsee tietenkin kiinteistölainsäädännön. Ikäviltä kaupan jälkipuinneilta vältytään kun asiantuntija laatii esimeksiksi kauppakirjan, jossa ennakoidaan mahdolliset asuntokaupan sudenkuopat.

Ota yhteyttä sähköisesti tai soita meille, jos sinulla on kysyttävää asuntokaupasta tai haluat maksuttoman hinta-arvion ja välityspalkkiotarjouksen! 


Tuttu Isännöitsijä

Tutustu isännöintipalveluihimme ja pyydä tarjous yhtiösi isännöinnistä. 


Arvokirjan erityisosaamista  ovat kiinteistöarviointi ja kiinteistökaupan eri osa-alueet . Auktorisoidulta kiinteistöarvioitsijalta saat alueen luetettavimman ja ammattitaitoisimman hinta-arvion pankkia, perukirjaa, lahjoitusta, ositusta tai verottajaa varten. 

Keskuskauppakamarin hyväksymä asiantuntija laatii myös tarvitsemasi sopimukset: kauppakirjan, lahjakirjan perukirjan, jakokirjan ja osituksen. Selvitämme myös kiinteistöjen epäselviä omistusasioita esimerkiksi lainhuutoa varten. Maanmittauslaitoksen määräämä julkinen kaupanvahvistaja vahvistaa aina kiinteistön luovutukset.

Lue lisää!

Tilaa maksuton arviokäynti

Kiinteistönvälittäjä Tuttu Lkv, Oulu, asunnon myynti, asunnon osto, kiinteistönvälitysLähetä arviopyyntö sähköisellä lomakkeella

» Lue lisää


Tuttu Isännöitsijä

Kiinteistönvälittäjä Tuttu Lkv, Oulu, asunnon myynti, asunnon osto, kiinteistönvälitysPyydä tarjous taloyhtiösi isännöinnistä.

» Lue lisää


Kodin Arvokirja

Kiinteistönvälittäjä Tuttu Lkv, Oulu, asunnon myynti, asunnon osto, kiinteistönvälitysAsiakirjat ammattitaidolla.

» Lue lisää


Tuttu Facebookissa

Mitä nyt tapahtuu? Lue Tutun tuoreimmat kuulumiset

» Lue lisää


Hinnasto

Kiinteistönvälittäjä Tuttu Lkv, Oulu, asunnon myynti, asunnon osto, kiinteistönvälitys Välityspalkkio alk. 3,9 % sis.alv  + asiakirjakulut 150 €

» Lue lisää


Tutut kiinteistönvälittäjät

Kiinteistönvälittäjä Tuttu Lkv, Oulu, asunnon myynti, asunnon osto, kiinteistönvälitysTutustu Kiinteistönvälittäjiin ja ota yhteyttä!

» Lue lisää

Tuttu Kiinteistönvälittäjä | Revontie 2, 90830 Haukipudas | Puh. 044 422 8801 | etunimi.sukunimuttu.fi | Y-tunnus: 2162462-1

AKA – Auktorisoitu kiinteistöarvioija