Soita 044 422 8801

Tuttu Isännöitsijä –

Paikallista isännöintiä!

    Harkitseeko taloyhtiönne isännöitsijäpalvelun hankkimista?

Keskittyykö nykyinen isännöitsijänne tarpeeksi juuri teidän taloyhtiönne asioihin?

Tuntuuko että asioita voitaisiin hoitaa nykyistä ripeämmin?

  Olisiko aika kilpailuttaa isännöinnin hinta ajantasalle?

 

Lähetä alla olevalla lomakkeella tarjoyspyyntö! Lomaketta voit käyttää myös muissa asioissa isännöitsijälle.

Yhteystiedot
Yhteydenoton aihe

Kiitos viestistäsi!

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
                             

Paikallista isännöintiä

Meillä yksi isännöitsijä vastaa asiakasyhtiöidensä hoidosta kokonaisvaltaisesti, jolloin asiat hoituvat sujuvasti ja ripeästi ilman delegointia ja informaatiokatkoksia. Opimme tuntemaan asiakasyhtiöidemme ihmiset nimeltä, ja me tulemme helposti tutuiksi. Olemme helposti tavoitettavissa ja panostamme työssämme myös asiakaspalveluun! Jokainen asiakas on meille yhtä tärkeä, taloyhtiön koosta riippumatta.

Asiakkaamme voivat olla varmoja, että taloyhtiön taloudenpito on mahdollisimman kustannustehokasta ja hyvin suunniteltua. Toisinaan voi käydä jopa niin, että ammatti-isännöintiin siirtyessä taloyhtiön kustannuksista löytyy säästöjä jo isännöintipalkkion verran, ja palvelutaso osakkaille nousee vastiketta korottamatta.

Pyrimme suunnittelemaan taloyhtiöiden elinkaaristrategian osakkaiden kannalta taloudellisesti ja kiinteistön arvoa nostavasti. Autamme veloituksetta myös taloyhtiön hallitusta isännöitsijän vaihtoon liittyvissä asioissa.

Paikallisina isännöitsijöinä tunnemme myös eri alojen yhteistyökumppanit ja käytämme taloyhtiöiden ostopalveluihin vain luotettavia ja kokeneita yrityksiä.

Käytössämme on nykyaikainen isännöintiohjelmisto. Sillä hoidamme ammattimaisesti mm. kirjanpidon ja vastikkeiden valvonnan ja esimerkiksi vesilaskutukset.

Isännöintitoimistomme sijaitsee Haukiputaan keskustassa osoitteessa Revontie 2.

Noudatamme kaikessa toiminnassamme hyvää isännöintitapaa, Suomen kiinteistöliiton isännöitsijän tehtäväluetteloa sekä isännöintipalvelujen yleisiä sopimusehtoja.

Ota yhteyttä tai käy juttusilla toimistollamme!

 

Tuttu Isännöitsijä

Isännöitsijä Jani Saarenpää
Puhelin: 044 422 8802
jani.saarenpauttu.fi

Isännöitsijä Henri Ruotsalainen
Puhelin: 0400 293 951
henri.ruotsalaineuttu.fi


Revontie 2 (1.krs)
90830 Haukipudas
www.tuttu.fi

Tuttu Kiinteistönvälittäjä | Revontie 2, 90830 Haukipudas | Puh. 044 422 8801 | etunimi.sukunimuttu.fi | Y-tunnus: 2162462-1 | » Tietosuoja- ja rekisteriseloste

AKA – Auktorisoitu kiinteistöarvioija

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)